Serija Loki nam dolazi u junu!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit

Marvel studio nam sprema nekoliko poslastica u narednim nedeljama, a možda i najviše očekivana je

serija LOKI!

Zvanično, premijera će biti 9 juna 2021. kada ćemo videti solo avanture već dobro poznatog BOGA prevare, sa kombinacijom putovanja kroz vreme!

Idealna prilika za sve fanove ovog lika da ga zavole još više, a sigurno će nam spremiti mnoštvo interesantih stvari i komičnih situacija.

U video klipu ispod, Tom Hiddleston objašnjava u 30 sekundi par stvari o ovom liku i odakle će ova serija početi, tj. iz koje tačke u ogromnom Marvel univerzumu. Za sve one koji znaju da je Loki zapravo stradao u Avengers: Infinity War – filmu, evo objašnjenja kako se zapravo stvorio prostor za ovu seriju!

serija loki

Za razliku od Lokija kojeg se sećate iz nekih prethodnih filmova, ovaj Loki će posedovati još neke interesantne trikove, kao što je poigravanje sa vremenom. Naravno, to će biti moguće jer u svom posedu ima jedan infiniti kamen tj. (Tesseract) koji je ukrao u filmu Avengers: End Game i koji mu dozvoljava da otvara vremenske tunele i na taj način putuje kroz vreme.

Zbog toga je narušen prirodan vremenski tok stvari i to privlači jednu novu organizaciju, pod imenom Time Variance Authority. Organizaciju koja postoji van vremena i koja će ponuditi Lokiju dva izbora, ili da bude izbrisan iz postojanja ili da im pomogne da se izbore sa mnogo većom pretnjom. Naravno, šta vi mislite šta bi izabrao jedan bog prevare…

U nastavku pogledajte trailer za ovu seriju…

Ovo će biti idealna prilika i da se promovišu neki novi likovi, koji će verovatno dobiti kasnije svoje mesto u narednim Marvel filmovima. Likovi kao što su Mobius M, koga će da glumi Owen Wilson, i Judge Renslayer, koju će da glumi Gugu Mbatha-Raw.

Sudeći po svemu do sada viđenom, ovo će da bude jedna veoma interesantna, brza, komična serija, sa puno akcije i specjalnih efekata, koja će da posluži kako bi se bolje uklopile sve priče iz prošlosti sa pričama koje tek treba da uslede u Marvel univerzumu.

Složićete se da je Loki svakako trebalo da dobije svoj solo show u nekoj tački u vremenu.

Koliko biste vi dali zvezdica ovom filmu/seriji?

Kliknite na zvezdicu od 1 do 5 i glasajte!

Prosečan rejting... 5 / 5. Ukupno glasova: 1

Nema glasova još uvek! budi prvi i oceni.

Ostavite komentar preko Facebook-a

Responses

Your email address will not be published.

O autoru teksta

Najnovije recenzije / novosti

Filmovi
Igor Gligorijević

Glory (1989)

Glory (1989) We fight for men and women whose poetry is not yet written but which will presently be as enviable and as renowned as

Pročitaj više »
Filmovi
Movie hipster

Carrie (2002)

Carrie (2002) “Carrie” je prvo Kingovo delo koje sam čitao, te sam emotivno jako vezan za njega. Knjiga ima tri adaptacije. Prva, najpoznatija adaptacija, i

Pročitaj više »
Filmovi Movie Hipster
Movie hipster

The Shining (1997)

The Shining (1997) Stephen King smatra se sa pravom kraljem horora u modernoj svetskoj književnosti. Jedno od njegovih najpoznatijih dela svakako je “The Shining”. Delo

Pročitaj više »

Pratite nas na društvenim mrežama

Trenutno popularno

Dune
SPIDER-MAN: NO WAY HOME
The Witcher: Season 2

Upadajte na naš NEWSLETTER

pozdrav

Napravite profil i prodružite nam se na MOVIE TALKS privatnoj društvenoj mreži namenjenoj za filmofile!

movie-talks-community-logo

Login to your account