Once Upon a Time (2011-2018)

Once Upon a Time (2011-2018)

Prva sezona “Once Upon a Time” je bila jako popularna jer je bila iznenađenje i značajno osveženje u svetu serija. Ali već od druge sezone kreće opšta pljuvačina, prvo kako serija ne ispunjava svoj potencijal, zatim kako je gluma očajna, a uskoro i kako se pretvara u negledljivo sranje.

Slažem se da “Once Upon a Time” ima svoje uspone i padove i u jednom trenutku su stvarno smorili, ali brzo se povratila i, iako ima tendenciju da preterano komplikuje, originalnost priče i bajkovita atmosfera na mene imaju potpuno opčinjavajuće dejstvo.

Once Upon a Time

“Once Upon a Time” spaja neverovatan broj bajki, mitova i legendi u jednu zamršenu uzbudljivu priču, gde su dobro poznati likovi dobili nove i uverljive međusobne odnose, pa su, na primer, Ramplstilskin i Belfajer sin i unuk Petra Pana, a ćerka Snežane je u vezi sa Kapetanom Kukom, dok je njenog sina usvojila Zla Kraljica koja je u vezi sa Robinom Hudom.

Sadrži u sebi sve žanrove – komediju, akciju, triler, romansu, dramu, ali iako je veoma moderna, uspeva da održi atmosferu bajki. Možda nije vrhunskog kvaliteta što se glume i režije tiče, ali vraća nam magiju detinjstva i meni je to sasvim dovoljno da je obožavam.

8,5/10

Koliko biste vi dali zvezdica ovom filmu/seriji?

Kliknite na zvezdicu od 1 do 5 i glasajte!

Prosečan rejting... 4 / 5. Ukupno glasova: 1

Nema glasova još uvek! budi prvi i oceni.

Ostavite komentar preko Facebook-a

Responses

Your email address will not be published. Required fields are marked *

O autoru teksta

Najnovije recenzije / novosti

Filmovi
Igor Gligorijević

Metal Lords (2022)

Metal Lords (2022) I am talking to a girl. I’m not even afraid of her. Beer is amazing. Standardna tinejdžerska drama/komedija, ‘feel good’ filmić, o

Pročitaj više »
Glumci
Igor Gligorijević

Chloë Grace Moretz (1997-)

Chloë Grace Moretz Chloë Grace Moretz, američka glumica nemačkog porekla, privukla mi je pažnju još kao mala devojčica u “The Amityville Horror” iz 2005. godine.

Pročitaj više »

Pratite nas na društvenim mrežama

Trenutno popularno

Elvis
Stranger Things 4
The Witcher: Season 2

Upadajte na naš NEWSLETTER

pozdrav

Napravite profil i prodružite nam se na MOVIE TALKS privatnoj društvenoj mreži namenjenoj za filmofile!

movie-talks-community-logo

Login to your account