Once Upon a Time (2011-2018)

Once Upon a Time (2011-2018)

Prva sezona “Once Upon a Time” je bila jako popularna jer je bila iznenađenje i značajno osveženje u svetu serija. Ali već od druge sezone kreće opšta pljuvačina, prvo kako serija ne ispunjava svoj potencijal, zatim kako je gluma očajna, a uskoro i kako se pretvara u negledljivo sranje.

Slažem se da “Once Upon a Time” ima svoje uspone i padove i u jednom trenutku su stvarno smorili, ali brzo se povratila i, iako ima tendenciju da preterano komplikuje, originalnost priče i bajkovita atmosfera na mene imaju potpuno opčinjavajuće dejstvo.

Once Upon a Time

“Once Upon a Time” spaja neverovatan broj bajki, mitova i legendi u jednu zamršenu uzbudljivu priču, gde su dobro poznati likovi dobili nove i uverljive međusobne odnose, pa su, na primer, Ramplstilskin i Belfajer sin i unuk Petra Pana, a ćerka Snežane je u vezi sa Kapetanom Kukom, dok je njenog sina usvojila Zla Kraljica koja je u vezi sa Robinom Hudom.

Sadrži u sebi sve žanrove – komediju, akciju, triler, romansu, dramu, ali iako je veoma moderna, uspeva da održi atmosferu bajki. Možda nije vrhunskog kvaliteta što se glume i režije tiče, ali vraća nam magiju detinjstva i meni je to sasvim dovoljno da je obožavam.

8,5/10

Koliko biste vi dali zvezdica ovom filmu/seriji?

Kliknite na zvezdicu od 1 do 5 i glasajte!

Prosečan rejting... 4 / 5. Ukupno glasova: 1

Nema glasova još uvek! budi prvi i oceni.

Ostavite komentar preko Facebook-a

Responses

Your email address will not be published.

O autoru teksta

Najnovije recenzije / novosti

Dekalog (1989 – 1990)

Dekalog je poljska televizijska serija (iako ga neki nazivaju i desetočasovnim filmom) koji su zajedno napisali jedan od najvećih filmskih umetnika Kšištof Kješlovski i njegov

Pročitaj više »
Filmovi
Movie hipster

The Northman (2022)

The Northman (2022) Robert Egers je sa svega dva dugometražna filma uspeo da stvori veliku bazu fanova koji su sa nestrpljenjem počeli da iščekuju svaki

Pročitaj više »

Pratite nas na društvenim mrežama

Trenutno popularno

Dune
SPIDER-MAN: NO WAY HOME
The Witcher: Season 2

Upadajte na naš NEWSLETTER

pozdrav

Napravite profil i prodružite nam se na MOVIE TALKS privatnoj društvenoj mreži namenjenoj za filmofile!

movie-talks-community-logo

Login to your account