James Hobson —
Čovek koji oživljava
oružja iz poznatih filmova !

James Hobson

James Hobson je jedan neverovatno kreativan čovek koji je osmislio brend po imenu HACKSMITH.

Sa još nekoliko izvrsnih inženjera bukvalno oživljava razna oružja iz poznatih filmova. Najviše voli da postavi sebi izazov i napravi krajnje komplikovane stvari iz MARVEL I DC univerzuma.

James opisuje sebe ovim rečima…

“My name is James Hobson, a.k.a. the Hacksmith. While I’m a long-shot from being a real Tony Stark (I’m not a billionaire-inventor-playboy-philanthropist…just yet), I do love building gadgets and I really do plan on making some form of an exoskeleton suit… someday.”

Dakle, naš Toni Stark u pravom svetu! I zaista, kada sagledamo kakve sve stvari je čovek napravio, definitivno zaslužuje da ga uporedimo sa Toni Starkom.

On ne poseduje milijarde dolara, ali ima veoma impresivnu radionicu i stručan tim ljudi koji su preduslov da bi ovakve stvari uopšte bile moguće!

Njegovi izumi ne samo da izgledaju kao da su zaista izašli iz nekog filma, već u dosta navrata daju neverovatne rezultate pri testiranju njihove efikasnosti.

Naglasili bi još i to da njegovi proizvodi nisu za masovnu prodaju (bar ne još uvek) iako poseduje svoju internet prodavnicu, gde mogu da se kupe neke stvarčice vezane za njegov brend.

Preko svog ultra popularnog youtube kanala, koji broji preko 12 miliona pratilaca, promoviše svoj sadržaj i u nastavku ovog teksta ćemo vam postaviti neke od njegovih najzanimljivijih video klipova.

U ovom videu možete da vidite nešto najpribližnije svetlosnoj sablji iz filma RATOVI ZVEZDA. Ovi neverovatni rezultati postignuti su posle nekoliko pokušaja koji nisu bili zadovoljavajući ali takodje veoma impresivni.
U ovom video klipu napravljen je i testiran Škorpionov lanac iz filma Mortal Kombat. Zaista veoma impresivno i ne tako lako za kreirati ali na kraju uspešano izvedeno.
Ruka Iron Man-a koja može da preseče sve na svom putu je tema ovog video klipa. Još jedna od legendarnih kreacija ovog čoveka!

Kada sagledamo sve i shvatimo da nisu potrebni milioni ili milijarde dolara da bi se napravilo nešto nalik onome što gledamo svakodnevno u filmovima onda zaista treba da se zapitamo šta nas sve očekuje u budućnosti.

Da li će svaka osoba imati pristup ovakvim stvarima jednoga dana, praviti svoje kolekcije i ko zna kakve sve interesantne ideje će se izroditi kada jednom nešto ovakvo bude dostupno širim narodnim masama.

Koliko biste vi dali zvezdica ovom filmu/seriji?

Kliknite na zvezdicu od 1 do 5 i glasajte!

Prosečan rejting... 0 / 5. Ukupno glasova: 0

Nema glasova još uvek! budi prvi i oceni.

Ostavite komentar preko Facebook-a

Responses

Your email address will not be published. Required fields are marked *

O autoru teksta

Najnovije recenzije / novosti

Filmovi
Igor Gligorijević

Metal Lords (2022)

Metal Lords (2022) I am talking to a girl. I’m not even afraid of her. Beer is amazing. Standardna tinejdžerska drama/komedija, ‘feel good’ filmić, o

Pročitaj više »
Glumci
Igor Gligorijević

Chloë Grace Moretz (1997-)

Chloë Grace Moretz Chloë Grace Moretz, američka glumica nemačkog porekla, privukla mi je pažnju još kao mala devojčica u “The Amityville Horror” iz 2005. godine.

Pročitaj više »

Pratite nas na društvenim mrežama

Trenutno popularno

Elvis
Stranger Things 4
The Witcher: Season 2

Upadajte na naš NEWSLETTER

pozdrav

Napravite profil i prodružite nam se na MOVIE TALKS privatnoj društvenoj mreži namenjenoj za filmofile!

movie-talks-community-logo

Login to your account